Vágólapra másolva!
A 24 két régebbi szereplőjét A hatalom hálójában című sorozat következő, harmadik évadjában láthatjuk viszont. 
Vágólapra másolva!

A Glenn Close nevével fémjelzett A hatalom hálójában nem lesz híján ismerős arcoknak a harmadik évadban: a sorozathoz már korábban leigazolt Lily Tomlin, Martin Short, Campbell Scott és Keith Carradine - róluk itt írtunk.

A korrekt szereplőgárda most két új színésznővel bővült, ráadásul mindkettőjük, ha nem is közvetlenül, de a 24-ből került át az ügyvédes sorozatba: az egyikük Reiko Aylesworth, aki a 24-ben Jack Bauer kolléganőjét és közeli barátját, Michelle Desslert alakította, a másikuk pedig Sarah Wynter, aki Kate Warnerként jelent meg az akciósorozat második évadjában.

Aylesworth - akit a 24 után a Vészhelyzet-ben, a Lost-ban vagy a Stargate: Universe-ben is láthattunk - Campbell Scott karakterének feleségét fogja játszani, aki valamilyen módon köthető egy pénzügyi botrányhoz. Wynter is egy másik friss arc oldalán fog feltűnni: biztonsági szakértőt alakít, aki Martin Short figurájának, egy menő jogásznak a munkáját segíti.

Mindkét színésznő visszatérő szerepet kapott, több epizódban is láthatjuk majd őket. A hatalom hálójában harmadik szezonja 2010 januárjában indul az Egyesült Államokban, a főszereplők szerződése hat évadra szól.