Elhagyja az MTV-t Szulák Andrea

Vágólapra másolva!
Elég volt a közszolgálatból: az MTV után a Story tévé igazolta le Szulák Andreát, aki szombat esti, zenés show-t vezet januártól.
Vágólapra másolva!

Szulák Andrea 2007-ben hagyta ott a Tv2-t, pontosabban a Primetime Entertainment produkcióját, a talkshow-t: szülési szabadságra távozott, és közölte, a szülés utáni évben biztosan nem tér vissza. Ennek ellenére a Társulat zsűritagjaként is volt képernyőn az MTV-n, majd 2008 márciusában indult a Szulák és más című műsor, szintén a közszolgálati csatornán (első adása 1 millió 46 ezer nézőt érdekelt, ennyi követője jó ideje nincs az M1-nek).

Akkor úgy tűnt, Szulák marad a nyugalmasabb MTV-nél, de a közelmúltban feltűnt az RTL-es Vacsoracsatá-ban, a napokban pedig megegyezett a Story tévével, mivel idén, év végén lejár az MTV-s szerződése. A csatorna már egy ideje tervezgetett egy szombat esti, táncos, zenés show-t: ezt kapta meg az énekesnő.

Az elmúlt időkben a Jakupcsek Gabriellát és Havas Henriket is leigazoló tévé részéről az [origo]-nak elmondták, hogy a műsornak még csak munkacíme van (frappánsan: Szulák), de nem ez lesz a végleges. A produkció táncosokat és médiából ismert személyiségeket is bevet januártól.