Brad Pitt beugrása harmadik helyet ért

Vágólapra másolva!
A Paste Magazine összeállította a kétezres évek legjobb tévés vendégszerepeinek listáját: Brad Pitt is dobogós.
Vágólapra másolva!

Láttunk már olyan show-t - mondjuk, a nálunk Futottak még... címen adott Extras-t -, amely direkt arra épít, hogy minden epizódban más hírességet szerepeltet, de egyéb produkciók is szívesen foglalkoztatnak sztárokat - gondoljunk csak a Jóbarátok-ban feltűnő, ismert arcokra.

A Paste Magazine nevű kulturális portál össze is szedte a lassan végéhez érő évtized legjobb tévés vendégszerepeit - a végeredménnyel persze lehet vitatkozni magyarként, hisz nem mindig értjük, hogy az adott híresség feltűnése, miért is vicces. A tízes lista első helyén szereplő Scott Baiót például biztosan nem szavaztuk volna meg: Az ítélet: család-ban ő Bloothék új embere, a Henry Winkler alakította ügyvéd után, ami azért érdekes, mert a két színész már játszott együtt a Happy Days című szitkomban, ott unokatestvérek voltak a történet szerint.

A második Chris Martin, a Coldplay énekese lett, aki mindenáron a saját dalát akarja felhasználni egy harmadik világot segítő kampányban - legalábbis a már említett Extras egyik epizódjában. A dobogóra felfért még Brad Pitt Jóbarátok-beli szereplése, ami azért volt különleges, mert a színész akkori párja, Jennifer Aniston mellett tűnt fel a képernyőn.

A lista jegyzi még többek között Oprah Winfreyt A stúdió-ban, Chert a Will és Grace-ben és Snoop Doggot a Spangli-ban - a teljes névsor itt olvasható.