Hosszú szünetre vonul House és a Született feleségek

Vágólapra másolva!
A héten még új részeket láthatnak a tévézők, de utána jegeli a Tv2 a két sorozatot, a Gyilkos számok és az NCIS mellett.
Vágólapra másolva!

A héten még kapnak új dózist a Gyilkos számok, az NCIS, a Doktor House és a Született feleségek hívei, de a Tv2 műsorában már nem szerepelnek jövő héttől. December 14-én, előbbiek helyett már a Ne szólj száj! című amerikai akciófilm látható a csatornán, a szerdán erős duó helyett pedig a főzős reality és egy amerikai-mexikói krimi, a Lélegzet kerül adásba.

A döntés mögött nyilvánvalóan költségmegtakarítás áll, hiszen House vagy a Lila Akác köz asszonyainak kalandjai akkor sem olcsóak, ha a Tv2 hosszú távú szerződésben áll a gyártóval. A nézettségi listán persze hiányozni fog a csatornának a két sorozat, mivel a doki 34,1 százalékos közönségaránnyal ment a 48. héten (célcsoportban ezt meg sem közelítette más műsor a Tv2-n), de a képen látható Marcia Cross és Eva Longoria Parker is sok nézőt tartott meg.

A Tv2 blogja szerint a ma lepihenő NCIS új részekkel jön januártól, de a Gyilkos számok, a Doktor House és a Született feleségek csak tavasszal, 2010 márciusában folytatódik új epizódokkal.