Új sorozaton dolgozik a Lost atyja

Vágólapra másolva!
Februárban már az utolsó évadját kezdi a Lost, fő alkotója, J. J. Abrams pedig új sorozaton dolgozik. 
Vágólapra másolva!

J. J. Abrams soha nem arról volt híres, hogy csak ül a babérjain: a Lost mellett megalkotta A rejtély című sorozatot, megrendezte az új Star Trek-filmet, producerként pedig részt vett a Miért pont Brian? és A hatodik kapocs munkálataiban.

Az író-rendező-producer a Lost végeztével sem pihenhet, hisz 2011-re készen kell lennie a Mission: Impossible negyedik részének és a Star Trek folytatásának. Abrams emellett a tévét sem hanyagolja el, az NBC-nek forgatja az Undercovers című sorozatot, melyről a New York Entertainment derített ki néhány részletet.

A történet középpontjában egy házaspár, Samantha és Steve áll, akik hajdan közös kémkedés során ismerkedtek össze, de ma már visszavonultak, és egy cateringcéget vezetnek. Persze, hogy a sorozatban legyen izgalom is, visszahívják őket szolgálatba - újranézhetjük tehát az Alias-t (szintén Abrams munkája), némi Mr. és Mrs. Smith-es beütéssel.

A sztorit bonyolítja, hogy a párosnak Samantha volt szerelmét kell elkapniuk, aki időközben szélhámos lett. Ehhez jön még az asszony testvére, aki - a házaspár távollétében - egyre nagyobb részt szakít magának a családi üzletből. A sorozat (illetve egyelőre a pilot) megvalósításában Josh Reims lesz Abrams segítségére, aki már a Miért pont Brian? munkálataiban is részt vett.