Pákóval és Delhusával indítana valóságshow-t az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Afrikába utazna a tervek szerint a Celeb vagyok-ban már bizonyított páros.
Vágólapra másolva!

Fekete Pákóval és Delhusa Gjonnal tervez utazós realityt az RTL Klub - árulta el utóbbi a vasárnapi Esti Frizbi című műsorban. Szerződés még nincs, de szándéknyilatkozat már született erről: a 2008-as Celeb vagyok, ments ki innen! című valóságshow-ban összeszokott párost Afrikába küldené a csatorna, alighanem Nigériába, hol Lapite Oludayo, azaz a Pákó néven ismert előadó családja lakik.

Egy ilyen reality azonban akkor is költséges, ha csak egy kisebb stáb utazgat a két főszereplővel, azonban biztosan vezet nézettségben az RTL Klub, jelenleg nincs rákényszerítve, hogy nagyobb büdzséjű műsorokat indítson. 2008 végén is biztosnak látszott, hogy idén folytatódik a dzsungeles valóságshow, de költségmegtakarítás miatt nem készült el a harmadik rész.

Korábban kegyvesztett volt

2008 januárjában Pákó a Bombagyár internetes rádió felvételein Hitlert és Szálasit éltette, a náci karlendítést gyakorolta (mint egy videóból is kiderült), továbbá romaellenes kijelentéseket tett - később azzal magyarázkodott, hogy meg volt félemlítve, és kényszer alatt cselekedett így. A kínos eset után a kereskedelmi tévék sokáig nem is álltak szóba a történelmileg nem épp túlképzett bulvársztárral, ám épp a celebes dzsungelműsor miatt rehabilitálta az RTL, mondván, "Pákót megvezették, és visszaéltek tudatlanságával."