Megtalálta arcait a LifeNetwork

Vágólapra másolva!
Csák Tamás és Sőreghy Zita lesznek a december 28-án induló Life Egészségmagazin arcai.
Vágólapra másolva!

A LifeNetwork megtalálta első két képernyősét, ők a december 28-án rajtoló, félórás, esti magazinműsort vezetik egy hét múlva, heti váltásban. A most húszéves Csák Tamás - akinek édesapja színész, gyermekdarabokat ad elő, édesanyja pedig jelmeztervező és magyartanár - 11 éves korában volt először képernyőn, az internet nagyszerűségéről magyarázott. "Azt láttam, hogy vannak a tévében arcok, akiknél én sokkal jobb lennék. Bekopogtattam és kértem, hogy próbáljanak ki. Persze eleinte nem voltam jobb, de pár év múlva már a királyi televízió hívott, akkor voltam 15 éves. Heti ötvenperces élő adást vezettem" - mesélte.

A 22 éves Sőreghy Zita korábban az RTL Klubnak dolgozott riporterként. "Nem bírnék csak konferálni. Nekem lételemem, hogy ott legyek a nézők között. Riportot készíteni a női meddőségről, beszélni azokról a témákról, amelyekről ez az ország eddig prűden vélekedett. Hiszem, hogy mindenre gyógyír, ha beszédtémává válik. Egy betegség, a szex, az érzelmeink" - véli.

Fotó: Pályi Zsófia [origo]

A magazinműsor első adása december 28-án lesz a képernyőn, este hatkor. Szombat kivételével naponta, mindig 18 órakor új adást láthatnak a nézők, az első vasárnapon H1N1-különkiadással. A csatorna közlése szerint a Life Magazin az első kifejezetten egészség és életmódtémára épülő napi élő fél órás infotainment műsor Magyarországon, új orvosi felfedezésekkel, műhiba pereket leleplező oknyomozó riportokkal.

A LifeNetwork az Origo Zrt. tévécsatornája.