Rendhagyó lesz a héten A széf

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub vetélkedőjében a héten celebek próbálkoznak, és nyereményük felét jótékonyságra ajánlják fel.
Vágólapra másolva!

Hétfőtől szerdáig 19:05-ös kezdettel látható újra A széf az RTL Klubon, a játékmester ezúttal is Sebestyén Balázs lesz, a széfeket azonban a héten nem civilek, hanem ismert emberek nyitogatják, ahogy azt a kereskedelmi tévéktől megszokhattuk így, az ünnepek felé.

Hétfőn két házaspár küzd meg egymással a milliókért: Hajdú Péter és Hajdú-Sarka Kata veszi fel a kesztyűt Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán ellen. Kedden Peller Mariann és nővére csatázik Farkasházy Tivadarral és feleségével, szerdán pedig Nacsa Olivér és testvére, valamint Fenyő Miklós és fia szerepel a műsorban. Nacsa jelenléte kissé váratlan, hiszen ő inkább Tv2-es produkciókban szokott megjelenni, legutóbb a Sztárral szemben-ben őrjöngött.

A széf korábban is jelentkezett már olyan különkiadásokkal, melyekben celebek játszották a főszerepet: Cooky és felesége például több mint négymillió forintot vitt el a műsorból - természetesen egy alapítvány javára. Horváth Éva ellenben 15 milliót elbukott, de szerepelt már a vetélkedőben többek között Koós Réka, Badár Sándor, Schobert Norbert vagy Nagy Feró is.