Különös valóságshow-n dolgozik a Szex és New York sztárja

Vágólapra másolva!
Sarah Jessica Parker igényes realityt kíván készíteni, melyben kortárs művészek versengenek egymással.
Vágólapra másolva!

A főként realityket adó Bravo csatorna megrendelte a Work of Art: The Next Great Artist című tehetségkutató műsort - amelyben azonban nem énekesek vagy táncosok, hanem kortárs művészek, grafikusok, festők és szobrászok mérik össze tehetségüket.

A válogatók után - a tervek szerint - tizennégy jelölt marad versenyben, aki már a nagyközönségnek is bemutatkozik. A végső nyertes jutalma egy nagy csomó készpénz lesz, és egy önálló kiállítás az Egyesült Államok valamely meghatározó múzeumában.

A reality érdekessége, hogy azt a Szex és New York Carrie Bradshaw-ja, vagyis Sarah Jessica Parker készíti. A színésznő produkciós cége, a Pretty Matches eddig egyetlen sorozattervvel állt elő (Jessica Cutler Washingtonienne című blogját ültette képernyőre), úgyhogy viszonylag friss a televíziós piacon.

Maga Parker egyébként nem fog megjelenni a Work of Art: The Next Great Artist-ban: a házigazda szerepét China Chow és Simon de Pury látják el, a zsűriben pedig egy galériatulajdonos, egy művészeti kritikus és egy múzeumi kurátor kap helyet.