Vágólapra másolva!
A színész ügyvédje kérte, hogy ne engedjenek be fotósokat, filmeseket a bírósági meghallgatásra. A felek - ügyvédjeik szerint - békülnének.
Vágólapra másolva!

Nem filmezhetnek a tévécsatornák a 44 éves színész közelgő, január 20-i bírósági meghallgatásán. Az eseményen látványos veszekedés nem várható, mert a felek jogi képviselői szerint Sheen és felesége békülni akarnak, és továbbra is szeretik egymást.

Charlie Sheen késsel a kezében 2009. december 25-én fenyegette feleségét azzal, hogy elvágja a torkát - számolt be a házaspár karácsonyi vitájáról az amerikai rendőrség az incidens napján. Sheent a dulakodás miatt őrizetbe vették, a feleség, Brooke Mueller Sheen pedig rövidre rá bejelentette, hogy el akar válni.

Sheen 2008-ban az Egyesült Államok legjobban fizetett tévésztárja volt, az itthon is futó Két pasi meg egy kicsi című szitkomja jó nézettséggel megy számos országban (a komédiát legutóbb az átlagosnál többen követték az USA-ban, a nézőszám a botrány miatt nőhetett). A színész 2006-ban vált el második feleségétől, Denise Richardstól, 2008 májusában pedig elvette Brooke Muellert, aki ikreket szült egy évre rá.