Csiszár nélkül főz spagettit a TV Paprika

Vágólapra másolva!
Csiszár műsora elsőre nem volt nézett, ismétlése viszont jó számokat hoz: ennek ellenére a csatorna az Olasz meló másik szereplőjével, Sandro Arenával tervez.
Vágólapra másolva!

2009 őszének új gasztroműsorai közül a legdrágább, az Olasz meló volt a nézettebb a TV Paprikán: első sugárzásra - a promóciós kampány ellenére - még nem ért el jó számokat, de az ismétlést többen követik, érdekes módon másodjára hozza az elvárt adatokat. Tavasszal valószínűleg újfent megismétli a csatorna az itáliai ízeket bemutató főzőműsort, sőt, Sandro Arenával további tervei is vannak, elképzelhető még egy utazós, olasz gasztronómiára épülő sorozat.

Mint az [origo] megtudta, a műsor másik szereplőjével, az időközben a Class FM hangjává lett Csiszár Jenővel a TV Paprika már nem kíván dolgozni. Erről többet a csatorna részéről nem akartak mondani, Csiszár Jenő szerint pedig a "brandet fel kellett építeni", és teljesen rendben van, hogy a Chello szakácsokat foglalkoztat, nem pedig médiaarcokat.

"Nem az én terepem, ráadásul eleve arról volt szó, hogy addig leszek a Sandro mellett, amíg el nem fogadják a nézők. Nagyon örülök neki, hogy egy külföldi szakácsot sikerült itthon elfogadtatni és megkedveltetni 12 rész alatt. Én amúgy sem akarok bohóckodni főzőműsorokban, vigye olyan ezeket, aki ért is a főzéshez" - tette hozzá. Csiszár december végén otthagyta a DigiSport csatornát, a sport és a rádiózás közül utóbbit választotta, így csak a Class FM-nek dolgozik.

A Legénykonyha nem kap folytatást, nem volt meggyőző a nézettség, annak ellenére, hogy Hajós András személye miatt a média többször is foglalkozott a műsorral. Lesznek saját gyártású darabok, mint a Tejben, vajban Bede Robival (ebben természetesen tejalapú fogásokról, sajtokról, túróról, tejszínes ételekről lesz szó), és a Casting nyertese, Christophe is kap saját sorozatot. Rövidesen képernyőn lesz a Spektrumon már látott Jamie vidéki konyhája, új részekkel vetítik a Nigella falatozójá-t, áprilistól pedig jön a Ramsay Cookalong Live - ennek magyar címe Főzz élőben Gordon Ramsayvel! lesz.