Titokzatoskodik a Tv2 Vágóval kapcsolatban

Vágólapra másolva!
A héten a Bors tényként tálalta, hogy Vágó István nem kap műsort tavasszal. A Tv2 szerint többször lesz képernyőn a műsorvezető, de a programigazgató vetélkedőről, kvízről nem kívánt beszélni.
Vágólapra másolva!

Vágó István 2009-ben a Tv2 miatt hagyta ott az RTL Klubot, megunván, hogy nem kap saját műsort, mivel a csatorna A széf-et és Sebestyén Balázst favorizálta. A Párbaj lefutott ősszel, és úgy tűnt, hogy 2010 tavaszán új kvízzel jelentkezhet: vagy a legalább két éve tervezgetett saját műsorral, vagy egy külföldi, máshol már bevált vetélkedővel.

Vágó István megkeresésünkre szűkszavú volt, a csatorna programigazgatójához irányított minket kérdéseinkkel. "Csak annyit tudok megerősíteni, hogy jelenleg nem forgatunk. Ennél többet nem mondhatok" - közölte, de Kiss Péter programigazgató sem árult el többet az [origo]-nak: "Vágó Istvánra 2010-ben számít a csatorna, pontosabb részletekkel most nem szolgálhatunk. Szerencsére több lehetőségből is választhatunk, ezek között vannak licenszek, és vannak saját fejlesztésű formátumok is" - jelezte.

Ha nem kap saját műsort, akkor más Tv2-es produkciókban vetik be tavasszal, már csak az a kérdés, hogy a főzőcske és vendéglátás a Hal a tortán-ban vagy a bohóckodás a valószínűleg visszatérő Mr. és Mrs.-ben megfelel-e Vágónak. "Több elképzelésünk is van szerepeltetésére vonatkozóan. Egy biztos: a nézők találkozhatnak Istvánnal a tavaszi időszakban" - válaszolta erre talányosan Kiss Péter.

Koltay Tamás, a Tv2 PR-menedzsere pedig az [origo] kérdésére még elmondta, hogy a tavaszi műsorstruktúrát csak február 8-án teszi közzé a csatorna.