Felnőtt Sabrina, a tini boszorkány

Vágólapra másolva!
Még idén új sorozattal jelentkezik Melissa Joan Hart, akit a Sabrina, a tini boszorkány óta nem láthattunk komolyabb tévés szerepben. 
Vágólapra másolva!

Az ABC családi csatornája, az ABC Family egyelőre tíz részt rendelt meg a Melissa and Joey című vígjátéksorozatból, melyben a Sabrina, a tini boszorkány egykori sztárja, Melissa Joan Hart játssza az egyik címszerepet. A színésznő 2003-ban eltűnt a képernyőről, két rajzfilmes szinkronmunka után csak a Különleges ügyosztály egyik epizódjában láthattuk.

Hart a Melissa and Joey-ban egy jó családból származó politikusnőt játszik, akinek hirtelen a nyakába szakad két gyerek, miután nővére börtönbe kerül, sógora pedig eltűnik. A nő eleinte nemigen tud mit kezdeni unokahúgával és unokaöccsével, ezért az e téren tapasztaltabb Joey (az itthon kevéssé ismert, ám számos sorozatban feltűnt Joey Lawrence) segítségét kéri.

A szériát David Kendall és Bob Young jegyzi: előbbinek jócskán van tapasztalata szitkomok gyártásában, miután a Growing Pains-nek és az Egyesült Államokban igen népszerű Boy Meets World-nek is a producere volt.