Visszahozza sztárvetélkedőjét a Tv2, Till Attilával, Liptai Claudiával

Vágólapra másolva!
Visszatér a képernyőre a TV2 műsora, a Mr. és Mrs., márciustól minden hétköznap este képernyőn lesz.
Vágólapra másolva!

Március 1-jén újraindul a Mr. és Mrs. a TV2-n. A műsor 2009 tavaszán futott a csatornán, célközönségét azok alkották, akik kíváncsiak voltak a médiaszemélyiségek magánéletére, párkapcsolatára, kis titkaira. Szerepelt a műsorban párjával - többek közt - Ganxsta Zolee, Nacsa Olivér, Schobert Norbert. A Tv2 szerint ezúttal olyan párok is vállalták a megmérettetést, akik ezelőtt nem vagy csak résnyire engedtek bepillantást a magánéletükbe.

A show-t a korábbi műsorvezetők, Liptai Claudia és Tilla kapták. A visszarendelésről lapunk két hete egy érdekes véletlen során értesült, már akkor jeleztük, hogy keresik a vicces jelmezeket a felvételekhez.

A Mr. And Mrs. nem egy éppen mai formátum, 1963-ban, Kanadában született, és 780 epizóddal boldogította a helyieket. A brit verzió több mint húsz éven át futott, és ugyanaz volt a koncepció: párokat mutattak, akik igyekeztek bebizonyítani, hogy mindent tudnak a másikról.

Az All Star - Mr. And Mrs. viszont újabb darab, 2007-ban kezdett az ITV-n, olyanok szerepeltek párjukkal, mint David Coulthard Forma 1-es pilóta, Kenny Dalglish skót válogatott futballista és ikon, Theo Walcott futballista vagy Terry Venables, aki számos brit csapat és az angol válogatott menedzsere is volt. Ott a médiaszemélyiségek jótékonykodtak az elnyert összegből.