Vágólapra másolva!
A gyerekeknek szóló JimJam tévé február 15-től új arculattal látható, különféle témák váltják egymást a képernyőn: lesz világűr és állatfarm is.
Vágólapra másolva!

Az egy és hatéves kor közti gyerekeket szórakoztatni kívánó JimJam arculatot váltott, eztán különféle témák váltják egymást a műsorblokkok közt. Az első ilyen téma a dzsungel, majd következnek a világűr motívumai, a tenger mélye, a cirkusz, az állatkert és a farm.

A mesekaraktereket a JimJam úgy kívánja közelebb hozni a tévézőhöz, hogy valódi, élő szereplők is hasonló tevékenység közben szerepelnek a képernyőn: például láthatnak majd olyan jelenetet, amelyben gyerekek tortát készítenek, és rögtön utána Angelina Balerina is megjelenik tortasütés közben.

Wayne Dunsoford, a JimJam vezérigazgatója szerint a témaváltós koncepció lényege, hogy a tanulságos történetek mellett az új arculattal segítsék a gyermekek felismerési képességének fejlődését is. "A megújuló tematikákhoz nagyon élénk színeket használtunk, hogy ezek megragadják és szórakoztassák a fiatal nézőket" - mondta a változásokról.