Paudits Béla lett a Heti hetes veszte

Vágólapra másolva!
Fekete Pákó nem izgatta fel a nézőket, de Lang Györgyi és Paudits sorsa igen - a Frizbi Hajdú Péterrel harmadik meccsén kicsivel legyűrte a Heti hetes-t, amely viszont teljes lakosságban bizonyult jobbnak.
Vágólapra másolva!

A Frizbi Hajdú Péterrel a Tv2 2010-es fegyvere arra, hogy megtörtje a Heti hetes vasárnap esti hegemóniáját: az RTL Klub műsora évek óta nyeri sávját. A Tv2 bulváros talkshow-ja elsőre döntetlenre hozta a nézettségért menő mérkőzést, másodjára simán kikapott a Heti hetes-től, február 21-én viszont kicsivel jobban teljesített: a tévé előtt ülő, 18 és 49 éves kor közti célcsoport 26,9 százaléka nézte, szemben a Heti hetes-sel, mely 24,1 százalékot szállított.

A teljes lakosságnál azonban nem volt szoros küzdelem, ugyanis Bajor, Hernádi és a többiek 1 millió 10 ezer nézőt szórakoztattak, míg a Tv2 műsorán csak 844 ezren időztek.

agb

Nézze nagyban itt!

A 18-49-es grafikonon is látható, hogy az RTL-es Híradó verte a Tények-et, a Cobra 11 a Napló-t, sőt, az RTL-es film is sokkal jobb nézettséggel futott, mint riválisa. Mivel a hazai tévézők gond nélkül megnéznek filmvégeket is, anélkül, hogy tudnák, mi történt az első másfél órában, a Tv2-n futó alkotás végére sokan átkapcsoltak. A Frizbi Hajdú Péterrel első részében szerepelt igazán jól, ekkor Lang Györgyi volt a vendég. Fekete Pákó annyira nem izgatta a tévézőket, ekkor - a reklám után - már Gálvölgyit, Hajóst figyelték többen, de Paudits megint a Tv2-re terelte a nézőket.