Újra képernyőn a Vészhelyzet sztárjai

Vágólapra másolva!
A közeljövőben a Vészhelyzet három színésze - köztük a sorozatban tizennégy évig látott Laura Innes - is feltűnik különböző pilotokban. 
Vágólapra másolva!

Három pilot is készül idén, melyben a tavaly véget ért Vészhelyzet egy-egy színésze szerepel. Közülük a legismertebb Laura Innes, aki 1995-től 2009-ig játszotta az önmagával vívódó leszbikus doktornőt, Kerry Weavert. A színésznő most az Event című thrillersorozatban kapott szerepet, itt egy összeesküvés középpontjában áll, egy titokzatos csoport vezetőjét alakítja.

Szintén új szerepben láthatja a közönség a rocksztári ambíciókkal rendelkező dokit, Ray Barnettet - pontosabban annak alakítóját, Shane Westet. Ő a Nikita sorozatremake-jében kapott egy szerepet, egy ügynököt fog játszani, aki kapcsolatba kerül a címbeli bérgyilkosnővel. A Nikita egyébként Luc Besson 1990-es filmje, amelyből 1997-ben már készült egy amerikai feldolgozás, de az szintén mozifilm volt.

A Vészhelyzet-hez az utolsó évadra csatlakozott David Lyons (dr. Simon Brenner) lesz a The Cape főszereplője: egy volt zsarut alakít, akiből aztán bűnöző lett, később viszont maszkos hősnek áll, hogy tisztára mossa a nevét, és így újra közel kerüljön a fiához.