Saját műsor kapott az RTL Klubon Dombovári Vanda

Vágólapra másolva!
Az RTL Klub március 7-én, vasárnap délelőtt új műsort indít, Trendmánia címmel. A műsorvezető, Dombovári Vanda szépség és egészség témában igyekszik újat mondani.
Vágólapra másolva!

Vasárnap délelőtt új műsort indít az RTL Klub: a Trendmánia szépségápolással, az egészség megőrzésével, sportosabb életmóddal foglalkozik, a témákban jártas szakemberek meghívásával. A csatorna közlése szerint a műsorban hangsúlyosak lesznek az olyan jellegű eljárások, amelyeket bárki elvégezhet otthon is, igyekeznek olyan trükkökkel szolgálni, amelyek segítségével a szépség nem lesz elérhetetlen luxus.

Forrás: [origo]

A főképp az RTL-es Reggeli-ből ismert Dombovári Vanda szerint jóformán naponta újabb szépségápolási praktikák látnak napvilágot, amelyeket fontos megismerni. "Azt hittem, hogy háromévnyi Csak Csajok-műsorvezetés után már szinte mindenbe beleláttam, mindent ismerek ezen a területen, de rá kellett jönnöm, hogy még nagyon sok, merőben új és érdekes témát fedezhetünk fel. Hallottak például a nyirokmasszázsról? Nos, én most először, pedig ezzel a módszerrel rengeteg minden megelőzhető, gyógyítható" - nyilatkozta műsoráról.