Zsaru lesz a Maffiózók volt szereplője

Vágólapra másolva!
Michael Imperioli a Maffiózók után átáll a másik oldalra, a 187 Detroit-ban egy veterán zsarut játszik.
Vágólapra másolva!

Michael Imperioli az ABC pilotjában lesz főszereplő: a 187 Detroit - címének megfelelően - a detroiti gyilkossági csoport mindennapjait mutatja be, áldokumentarista stílusban, mintha egy dokumentumfilmes stáb követné a rendőri akciókat. A színész itt egy Fitch nevű, keményfejű zsarut játszik, aki majdnem mindet megoldotta az eddigi ügyei közül.

Imperioli a Maffiózók-ban Tony unokaöccsét, Christopher Moltisantit játszotta, a szerep egy Emmy-díjat (meg még négy jelölést) is hozott neki. A maffiasorozat előtt inkább mozifilmekben láthatta a közönség, de feltűnt például az Esküdt ellenségek-ben vagy a New York rendőrei-ben is. A Maffiózók után a Life on Mars-ban kapott szerepet, ami szintén az ABC-n ment, és ahol szintén egy nyomozót játszott.

Zsarus sorozatterv akad egyébként bőven a 2010/2011-es évad kínálatában: van, amelyik - a klasszikus felállásra építve - egy öregedő nyomozó és fiatal társa viszonyát mutatja be (Code 58), egy másikban pedig egy csapat nyugdíjas göngyölít fel pár ügyet, pusztán hobbiból (True Blue). Idén sem maradunk különleges képességű nyomozó nélkül, a The Rememberer hősnője ugyanis az égvilágon mindenre emlékszik, káprázatos memóriájával a legszövevényesebb bűnügyeket is felderíti.