Farrah Fawcettről megfeledkeztek az Oscar-gálán

Vágólapra másolva!
Farrah Fawcett kimaradt az Oscar-gála montázsából, amellyel a filmipar tavaly elhunyt nagyságaira emlékeztek a készítők.
Vágólapra másolva!

A vasárnapi Oscar-díjátadón lement egy összeállítás, mellyel azokra a kollégákra emlékeztek a készítők, akik 2009-ben hunytak el. David Carradine, Patrick Swayze, Brittany Murphy, Natasha Richardson és Karl Malden mellett még Michael Jackson is feltűnt a montázsban, aki pedig csak marginálisan kapcsolódott a filmvilághoz.

Kimaradt azonban a tavaly júliusban elhunyt Farrah Fawcett, aki a Charlie angyalai-val vált világszerte ismertté, az IMDb tanúsága szerint közel hatvan filmben és tévésorozatban játszott. A színésznő mellőzése kisebb botrányt kavart, több külföldi lap kifejezte ellenérzését: a Popeater csapatát egyenesen "sokkolta" az eset, a Radar Online pedig a Filmakadémia szóvivőjének, Leslie Ungernek esett neki - aki csak annyit válaszolt, nem valószínű, hogy elfeledkeztek volna Fawcettről, de sajnos nem emlékezhetnek meg mindenkiről.

Az összeállításból kimaradt egyébként Bea Arthur is, akit az Öreglányok egyik főszereplőjeként szeretett meg a közönség: ő tavaly áprilisban hunyt el, 86 éves korában.