Vágólapra másolva!
A nyolcadik évaddal véget érhet a kétezres évek kultikus akciósorozata, a 24 - Jack Bauer kalandjai viszont még folytatódhatnak. 
Vágólapra másolva!

A Variety - és több más tévés szaklap - szerint a jelenleg futó nyolcadik szezon lehet az utolsó a 24-ből, bár a szériát futtató Fox részéről egyelőre nem nyilatkozott senki az ügyben. A nézettség csökkenése és az emelkedő költségek, valamint a fanyalgó kritikák miatt viszont szinte biztos, hogy a csatorna nem újítja meg az akciósorozatot.

Forrás: Fox

Jack Bauer azonban korántsem tűnik el a rajongók életéből, várhatóan moziban lesz látható. A 24-ből készülő filmnek már a forgatókönyve is megvan: Billy Ray írta, aki korábban olyan filmeket jegyzett, mint a Hart háborúja, a Légcsavar vagy A dolgok állása. Legújabb története szerint Jack Bauer Európában ment életeket, ami a főszereplőnek, Kiefer Sutherlandnek is elnyerte a tetszését.

A 24 2001-ben indult, és - az American Idol-lal, majd a Doktor House-zal együtt - hozzájárult ahhoz, hogy a Fox a legnézettebb csatorna legyen az USA-ban, a 18 és 49 év közötti korosztályban.