Hargitai Bea visszatér a Tv2-re

Vágólapra másolva!
A Senorita Szöszi reality főszereplője a Pokerstars.hu - Sztárakadémia című műsorban próbálkozik. A hétrészes valóságshow március 11-én este 11-kor indul.
Vágólapra másolva!

Hargitai Bea most egy hétrészes realityben visszatér a Tv2-re, Pásztory Dóra, Tornóczky Anita, Pély Barna, Herczeg Zoltán, Torres Dani társaságában, ők lesznek a március 11-én induló Pokerstars.hu című műsorban a Pókerakadémia lakói. A csatorna Tóth Richárd profi játékost, Végh József pszichológust és Szalay Kriszta színművészt is beveti a valóságshow-ban, de Korda György és Balázs Klári is színre lépnek, tréningeket tartanak a versenyzőknek, és ők közvetítik a játékot.

A Tv2-n Uri Geller show-jának visszatérő vendégeként nyújtott alakítása után kapott Hargitai Bea saját valóságshow-t 2008-ban, de Kolumbiában játszódó Senorita Szöszi-nek a megfelelő nézettséget nem sikerült produkálnia, így a keddi főműsoridős sávból át is tették vasárnap délutánra. Azon év novemberében kisebb diplomáciai ügy is lett a realityből, a magyar Külügyminisztérium tiltakozó jegyzéket kapott, amelyben Rosso José Serrano Magyarországra is akkreditált bécsi kolumbiai nagykövet fejezte ki elégedetlenségét az országát negatív módon bemutató műsor miatt.