Vágólapra másolva!
Az IKO-hoz tartozó Muzsika tévén indul áprilisban a Dáridó. A műsor 1998-ban indult a Tv2-n és nézettségét tekintve évekig legyőzhetetlen volt.
Vágólapra másolva!

Lagzi Lajcsival, azaz Galambos Lajossal indul április 2-án, pénteken a Dáridó a Muzsika tévén. Az IKO-hoz tartozó csatorna a Nóta Tv konkurense, és jelenleg is fut rajta Diridári címmel műsor, Lajsz Andrással, Komonyi Zsuzsával és olyan fellépőkkel, mint Bangó Margit, Galambos Lajos, Bódi Guszti, Márió, a Váradi Roma Café.

rtl sajtóklub

A Dáridó még 1998-ban indult a Tv2-n és sokáig a csatorna egyik legerősebb, sokmilliós nézettséget szállító, sávjában legyőzhetetlen show-ja volt. 2001-ben a Nexxt szavazásán ez lett a leggiccsesebb magyar műsor (második a Leggyengébb láncszem, harmadik a Fásy mulató volt a listán), 2002-ben pedig a Tv2 új vezetése fiatalítani akarta a közönségét, így az idősebb korosztálynál népszerű Dáridó is megszűnt. Galambos Lajos 2009-ben a Story tévén volt látható, de szerződését felbontotta és saját, mulatós csatorna indítását tervezgette.