Visszatérő Berényi a Mátyás király téren

Vágólapra másolva!
Váradi Zsolt újra forgatott a Barátok közt stábjával, március 18-án tér vissza a képernyőre.
Vágólapra másolva!

Váradi Zsolt pár hónap után újra látható lesz a Barátok közt-ben: a produkciótól kapott információ szerint Berényi Dani, akinél korábban skizofréniát diagnosztizáltak, nemrég megismert barátnőjével jelenik meg, persze meglepő fordulatokat ígérve.

Váradi az [origo]-nak elmondta, hogy szereti, ha karaktere változik. "Tavaly már volt egy visszatérés, azóta pár hónap telt el. Az én karakterem gyakran változik, átírják a figurát, ez nekem kihívás, másképp kell játszanom. Jó pár hetet leszek a képernyőn, a sztori meglehetősen érdekes lesz, legalábbis szerintem" - mesélte.

"Amikor forgatok, mindent alárendelek a Barátok közt-nek, hiszen 12 éves korom óta kisebb-nagyobb szünetekkel része vagyok. Most néztem vissza: 1998-as volt az első cikk rólam, kisgyerek voltam még. A stúdióban láttak engem felnőni, kötődöm hozzájuk, a stábhoz, így ha arról van szó, hogy kellek, akkor jövök örömmel" - tette hozzá a most 25 éves Váradi Zsolt.

Forrás: [origo]

Ha épp nem Berényi Danit alakítja, a tévé, a rádió érdekli, illetve az, hogy összehozzon egy fiatal közösséget, még ismeretlen művészekkel, egy kulturális teret, ahol rendszeresen programok, fellépések vannak. "Nagyon érdekel, milyen egy előadást a nulláról felépíteni. Sok az olyan fiatal, aki rendező, színész lenne, és megvan benne az elhivatottság, csak azt hallja, hogy nehéz érvényesülni, válasszon másik pályát. Jó lenne, ha ez megváltozna" - fejtegette.