Hangját utánzó rajzfilm miatt perelhet az énekes

Vágólapra másolva!
A Village People egykori alapító tagja, Victor Willis perrel fenyegeti a The Cleveland Show alkotóit.
Vágólapra másolva!

A nálunk a Comedy Centralon látható Family Guy spin-offja, a The Cleveland Show még februárban adott le egy olyan epizódot, amely a Village People-t, illetve annak rendőrnek öltözött tagját parodizálta. Az ominózus részben jól utánozták a figurát eredetileg megjelenítő Victor Willis jellegzetes hangját, az énekes pedig nem szeretné, ha a nézők azt hinnék, ő maga szinkronizálta a karaktert - márpedig a producerek által kiadott sajtóközlemény is azt állítja, hogy Willis részt vett a produkcióban.

Forrás: Fox

"Victort nagyon bántja ez az epizód, és soha nem adná a hangját egy ilyen goromba támadáshoz, ami a Village People-t célozza" - mondta az énekes szóvivője, Linda Smith a WENN-nek. Willis egy levelet írt a rajzfilmsorozatot adó Foxnak, melyben bocsánatkérést követel, illetve az epizód törlését a csatorna további műsorkínálatából - ellenkező esetben pert indít.

Az énekes egy hasonló ügy miatt jelenleg is perben áll a Hallmark képeslapkiadóval, valamint magával a Village People-lel is, amely a mai napig használja az általa kitalált karaktert - úgy, hogy Willis már a nyolcvanas évek elején kilépett az együttesből.