Létay Dóra az RTL Klubon kapott műsort

Vágólapra másolva!
Létay Dóra öt évig a Tv2 arca, a Jóban Rosszban főszereplője volt: most a Csak csajok blokkot vezeti öt reggelen át az RTL-en.
Vágólapra másolva!

A Jóban Rosszban korábbi főszereplője a Tv2 után a rivális RTL Klub reggeli műsorában kapott ideiglenes munkát, a Csak csajok egyórás blokkjában lesz látható, öt alkalommal. Beszélgetéseket vezetett már korábban, például színházi fesztiválon, és estek moderálását is vállalta.

A színésznő önálló esttel állt elő a közelmúltban, ez Szmájli címmel a Budapesti Kamaraszínházban megy. Létay a Sírpiknik-ben is látható a Tháliában, a József Attila Színházban pedig az Add kölcsön a feleséged!-re próbál.

Létay az RTL-en elmondta, hogy négyéves korában, amikor elhatározta, hogy színésznő lesz, már meséket talált ki, utána pedig naplót vezetett hosszan (élményeit máig rögzíti). Az önálló est gondolata úgy jött, hogy nemrég felfedezte a régi írásait: egy darabig nem tudta, mit akar velük, könyvet, színdarabot: végül önálló színpadi est született. "Nem egy nagyon intim kitárulkozásra kell számítani, olyan kérdésekről írtam gyerekkoromban, amelyek mindenkit foglalkoztatnak" - mesélte.