Összeállt az új Megasztár zsűrije

Vágólapra másolva!
Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor és Mester Tamás mellett Presser Gábor lesz zsűritag az ötödik Megasztár-ban.
Vágólapra másolva!

Nyilvános a következő, legkorábban nyár végén kezdődő Megasztár zsűrije: a negyedik sorozatban is látott Eszenyi Enikő, Friderikusz Sándor és Mester Tamás mellé a korábbi szériákban szerepet kapott Presser Gábor csatlakozik.

"Egyetlen pillanatot keresek végig - mikor valaki bejön, és én elvarázsolódom. Szeretnék egy zsenivel találkozni. A műsornál mindig az az érzésem, hogy nem hagyhatok ki egyetlen pillanatot sem" - nyilatkozta elvárásairól Mester Tamás az Aktív-nak. "Nincsen igazából szakmai zsűri, jó hallás kell. Nálam nem szempont, hogy valakinek erőteljes a hangja, mert erre találták fel a mikrofont. Ezzel az erővel Sadét is ki lehetne rúgni. A legmegerőltetőbb a középszerűség kiszűrése, mert nincs tévedhetetlen zsűri. Ha viszont kijön egy zseni, azt mindenki észreveszi" - tette hozzá.

Forrás: [origo]

Nyolcezren voltak a budapesti válogatón - képek itt

Mester Tamásnak az LGT billentyűséről is volt véleménye: "Ha csak a szakmai részt próbálom megítélni, nagyon sok jó dalt írt. Nem feltétlenül rajongok azért, ahogy énekel, de a dalait szeretem" - mondta.