Visszatérő főgonosz a Barátok köztben

Vágólapra másolva!
Március 30-tól újra a képernyőn Somogyi Nándor, Soma, azaz Tűzkő Sándor.
Vágólapra másolva!

Március 30-tól újra a Barátok közt-ben látható Somogyi Nándor, Soma, akit Tűzkő Sándor alakít. A szappanoperával 2007-ben kezdett forgatni, a produkció pedig ügyeletes rosszfiúként definiálja.

A színész az [origo]-nak elmondta, hogy nem zavarja, ha nagyon negatív szereppel keresik meg. "Kaptam már ilyen szerepeket, amúgy távol esik ez a figura valódi személyiségemtől. Filmekben, tévésorozatban külső jegyek alapján döntenek, így alkatom miatt engem is hívnak, amit nem bánok. Tybalt is voltam a Rómeo és Júliá-ban" - mesélte.

Januárban, februárban volt a forgatás, bő két hónapot lesz a képernyőn. Egy-két új színésszel találkozott, akik távozta után jöttek a stábba, így például a Lindát játszó lány, Szabó Kitti új volt számára. "Amúgy nem titok, Zsófi mellett fogok felbukkanni, vele forgattam sokat. Bírtuk egymást korábban is, a közös munka jól ment" - emlékezett.

Szövegtanulással nem voltak gondjai, rövidtávú memóriájába helyezte, így gyorsan el is felejtette a dialógusokat - itt másképp kell készülni, mint egy darabra, mely hónapokig, jó esetben évekig színpadon van. Tűzkő sokat játszik színházban, Székesfehérváron, ötödik évadját tölti ott. Majdnem minden darabban szerepelt, most a Vízkereszt, vagy amit akartok-at et próbálják, áprilisban lesz a premier. "Jól érzem magam ott. Amúgy Leányfalun lakom, így igen sokat ingáztam a Barátok közt stúdiója, a színház és az otthonom közt. De ez nem panasz, így van ez jól" - mondta.