Horváth Évát Erdélyi Mónikára cseréli az RTL Klub

Vágólapra másolva!
Májustól visszatér Lilu az RTL Klub Reggeli-jébe, Erdélyi Mónika pedig show-ja megszűnése után szintén a reggeli sávban tűnik fel.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub Reggeli-jében májustól változások lesznek: visszatér szülési szabadságáról Lilu, aki háromhetente kap öt nap munkát, és szintén háromhetente élő műsorban próbálkozhat Erdélyi Mónika, aki nagyon örül a felkérésnek, és nem bánja, hogy kilenc év után mással is képernyőn lehet.

"A Csak csajok nagyon jó élmény volt, megpróbálom minél több oldalamat megmutatni, és remélem, a nézők ebben a szerepkörben is szeretettel fogadnak" - nyilatkozta.

Távozik a műsorból Peller Mariann és Horváth Éva. "Köszönettel tartozom műsorvezető társaimnak és a Reggeli egész csapatának, eseményekkel teli évet tudhatok magam mögött. Békében váltunk el egymástól, remélem, hogy ezzel nem ért véget televíziós pályafutásom" - reménykedett a volt szépségkirálynő.

rtl sajtóklub

A Reggeli-ben márciusban történt legutóbb személycsere, akkor Hujber Ferenc érkezett Csonka András és Szujó Zoltán mellé, Stohl András helyett.