Eltűnt Szabó Patrícia blogja és videója

Vágólapra másolva!
A Cosmopolitan volt főszerkesztőjének videója már nem látható az RTL Klub internetes oldalán. A csatorna nem kíván többet foglalkozni az üggyel.
Vágólapra másolva!

Eltűnt a Szex és New York második részét furcsa módon promotáló videó az RTL Klub internetes oldaláról. Az [origo] kérdésére a csatorna részéről elmondták, hogy az RTL Klub nem kíván foglalkozni ezzel az üggyel, és állítólag nem Szabó kérésére vették le az oldalról a Reflektor magazinműsor különös kisfilmjét. A videó mellett szintén eltűnt a Story Online-on vezett blog, amit Szabó Patrícia írt.

Mint április 20-án megírtuk, az RTL Klub Reflektor című műsora úgy népszerűsítette a Szex és New York második mozifilmjét, hogy Szabó Patríciával Budapesten felvett jeleneteket vegyített az első film részeivel, mintha a Cosmopolitan volt főszerkesztője összejárna Sarah Jessica Parkerrel és társaival.

A Cosmopolitan szerkesztősége közleményben határolódott el a videótól, az Intercom részéről pedig lapunknak elmondták, hogy a csatorna nem kért engedélyt a film egyes jeleneteinek felhasználására.