Árpa Attilával és Tóth Gabival indul az új valóságshow

Vágólapra másolva!
A LifeNetwork realityje, a 2030 húsz évvel öregít hat celebet és hat civilt, majd megpróbálja életmódváltásra rábírni őket.
Vágólapra másolva!

A 2030 című iWiW-alkalmazásra építve indít valóságshow-t a LifeNetwork. A csatorna programigazgatója, Hámori Barbara elmondta, hogy jellegzetesen háromképernyős tartalomról, tévén, neten, mobilon is követhető sorozatról van szó.

A 2030-ra az Iwiw-en már 63 ezernél is többen regisztráltak, a hatrészesre tervezett realitybe szereplőnek 4500-an jelentkeztek. A koncepció szerint hat celeb (köztük Árpa Attila és a képen látható Tóth Gabi), továbbá civilek, két lány, négy fiú lesz a műsorban, minden adásban egy ismert és egy ismeretlen szereplő. Őket öttagú orvosi csapat vizsgálja alaposan, lesz vérvétel, mindenféle szűrés, hogy a jelenlegi életmódjuk alapján rendes képet kapjanak a személyekről. Ekkor készül egy - kinek riasztó, kinek sokkoló - kép, amely bemutatja, ha így élnek tovább, hogy fognak kinézni 20 év múlva.

A két szereplő 22 napon keresztül igyekszik más, egészségesebb életmódot folytatni: letenni a cigit, poharat, nem fogyasztani zsírosat, visszafogni a bulizást, sok vizet fogyasztani, és rendesen aludni. Bő három hét után visszamennek a zsűrihez, és ekkor új képpel szembesülnek: hogyan néznének ki 20 év múlva, ha az orvosok által javasolt utat járnák?

Az első adás május 14-én, péntek este 9 órakor lesz képernyőn.

A LifeNetwork a Magyar Telekom 100%-os tulajdonában álló Origo Zrt. tematikus csatornája.