Rékasi nem a régi csibészség miatt került ki a Barátok köztből

Vágólapra másolva!
Bartha Zsolt megformálója újra forgat az RTL Klub szappanoperájában: biztos benne, hogy nem egy korábbi húzása miatt került ki pár hónapra a sztoriból.
Vágólapra másolva!

Rékasi Károly karakterét 2009 végén ideiglenesen kiírták a történetből, ekkor jelentek meg cikkek arról, hogy ez egyfajta büntetés, mert a színész az általa forgalmazott szépségipari termékeket becsempészte a díszletek közé, hogy így reklámozza azokat. Rékasi pár napja újra forgat, látszólag nincs is feszültség a producer és közte.

"Semmi nem lehet távolabb az igazságtól, mint az, hogy Karcsi azért ment el hosszabb szünetre, mert pár évvel ezelőtt olyan kis csínyt csinált, hogy az általa forgalmazott terméknek a címkézetlen üvegeit betette a díszletbe. Ezt mi akkor észrevettük, a díszletesek kivették" - mondta a Fókusz-nak Kalamár Tamás producer, aki viccesnek tartja, hogy hamis hírekkel, a márka emlegetésével pont a lapok reklámozták a termékeket.

"Amikor az újságnak nincs konkrét információja, akkor gyárt magának. Ez az újság dolga, az én dolgom, hogy kellő derűvel szemléljem ezeket a próbálkozásokat. Valóban volt ilyen, az ügy lerendeződött, az égvilágon semmi köze nincs ehhez" - tette hozzá Rékasi, aki júniustól lesz a képernyőn.

-----------------------------

Miről olvasna még a tévérovatban? Van érdekes, tévéhez köthető élménye, kérdése? Írja meg nekünk!