Szabó Győzőt megkereste a Tűzvonalban, Stohl szerepére

Vágólapra másolva!
Főszereplőt keres a Tűzvonalban, olvasóink pedig szavazhattak a tévérovatban: bő 7600 voks érkezett. Minden ötödik válaszadó Szabó Győzőt látná szívesen Bordás szerepében, a színészt pedig megkereste a produkció.
Vágólapra másolva!

"Nem tisztáztam le semmit, de volt megkeresés a produkció részéről. Gondolkodási időt kértem" - mondta az [origo]-nak Szabó Győző, aki a tévérovat szavazásán a bő 7600 voks jó húsz százalékával lett befutó: őt látnák legszívesebben olvasóink Stohl András helyett a Tűzvonalban című krimisorozat Bordás Attila ezredeseként.

A második helyezett a szavazáson Fenyő Iván lett, közel 15 százalékkal: "Nem láttam az eredményt, de több barátom is felhívott tegnap meg ma, hogy elújságolja. Jólesett, hogy ennyi bizalmat ad nekem a közvélemény, és célom, hogy a szeretetet visszaadjam az embereknek" - válaszolta kérdésünkre. Arról, hogy volt-e megkeresés, a színész nem kívánt nyilatkozni. Szavazásunkon a dobogón, 11 százalék fölött végzett a nagyjából egyformán teljesítő Nagy Ervin és Gesztesi Károly is. A kényszerű cserére Stohl András karambolja miatt van szükség.

Olvasóinkat is megosztotta az ügy, akadtak, akik szerint a magánéleti problémáktól, okozott károktól függetlenül a jó színésznek tartott Stohlnak maradnia kellene a sorozatban. Egy ötlet szerint autóbalesettel kellene eltakarítani Bordás figuráját, hogy a beugró színész épp a likvidált ezredes ügyében nyomozhasson tovább. Sokan Rékasi Károlyt jelölték meg mint kemény zsaru eljátszására alkalmas karaktert - de a színész jelenleg is a Barátok közt-tel forgat.