Újabb évadot kaphat az On The Spot

Vágólapra másolva!
A Spektrum tévé egyetlen magyar gyártású sorozata folytatódhat 2011-ben is, ha megegyeznek a felek.
Vágólapra másolva!

A Spektrum tévé egyetlen hazai műsorát két magyar fiatal készíti, két kis kamerával járják a világ izgalmasabb részeit. Nyilatkozott nekik többek közt Ban Ki Mun, az ENSZ főtitkára, Evo Morales, Bolívia elnöke. Cseke Eszter és S. Takács András elsőre kilenc epizódnyi On The Spot-ot forgat a tévécsatornának, és a jelek szerint mindkét fél elégedett, mert felmerült a folytatás lehetősége.

"Most tárgyalunk az On The Spot jövőjéről, mi nyitottak vagyunk, hogy a Spektrumon folytassuk, de még nincs szerződés. Júniusban az afganisztáni adás lesz képernyőn, nyáron ismétlések mennek, valószínűleg októberben a nepáli, novemberben a burmai rész lesz látható, közben blogolunk, és a Facebookon meg a Twitteren is tartjuk a kapcsolatot a nézőkkel" - mondta lapunknak S. Takács András, aki szerint a közelmúlt legörvendetesebb eseménye az volt, hogy a BBC World átvette a volt politikai fogollyal, ellenzéki vezetővel, a burmai Win Tinnel készült interjújukat.

http://onthespot.blog.hu/

S. Takács szerint még rengeteg izgalmas helyszín vár rájuk, a következő évadban Szomáliát a kalózok, Mauritániát a nők számára fenntartott hizlalótáborok miatt látogatnák meg, és nem hagynák ki Pakisztánt sem, amely jelenleg a világ egyik legveszélyesebb országa.

Az On The Spot legfrissebb, Srí Lanka-i adását pénteken 22:25-kor vetíti a Spektrum.