Vágólapra másolva!
A rajongók és az alkotók is várják az ötödik évad megrendelését, de könnyen elképzelhető, hogy a Hősök már csak egy tévéfilm erejéig tér vissza.
Vágólapra másolva!

A Hősök negyedik évadja idén februárban búcsúzott a képernyőtől, és eddig jó esélye volt annak, hogy a sorozat visszatér az ötödik szezonra is - a folytatásról többek között a Tracy Strausst játszó Ali Larter és a Matt Parkman bőrébe bújt Greg Grunberg is biztatóan nyilatkozott korábban. A New York magazin kulturális rovata, a Vulture viszont - belső információkra támaszkodva - most arról ír, hogy az NBC már nem kívánja megújítani a szériát.

A lap szerint a csatorna a jövőben inkább új pilotjaira fordítaná a figyelmet - melyek közül ötből már biztosan sorozat lesz, köztük a J. J. Abrams (Alias, Lost, A rejtély) nevével fémjelzett Undercovers-ből is, amely amúgy is könnyen elszívhatja a Hősök nézőit. A Vulture arra tippel, hogy az NBC legfeljebb egy két- vagy négyórás filmmel varrná el a szálakat, hogy a megmaradt rajongókat kielégítse.

A Hősök negyedik szezonjának fináléja kevesebb mint 5 millió nézőt vonzott, míg a második évad kezdetét még körülbelül 17 millióan figyelték.