Ben Stiller és Christian Slater nem kell a tévének

Vágólapra másolva!
A pilotok levetítése után úgy döntött a Fox, hogy sem Ben Stiller, sem Christian Slater próbálkozásából nem készít sorozatot.
Vágólapra másolva!

Nincs szerencséje a tévével a két színésznek: Ben Stiller már korábban is bepróbálkozott saját ötletével, a The Station-nel, melyben CIA-ügynökök csapata új diktátort próbál hatalomra juttatni egy latin-amerikai banánköztársaságban - idén sem járt sikerrel. Christian Slater a korán elkaszált Első számú ellenségem és a The Forgotten után vágott bele a Breaking In című szitkomba, mely egy csapat hackerről szólt volna, akik biztonsági rendszerek feltörésére szakosodtak.

Sorra buknak Christian Slater sorozatai

A pilotokat vetítő Fox azonban inkább három másik komédiát karolt fel: Keep Hope Alive címmel sorozat készül A nevem Earl alkotójának, Greg Garciának újabb ötletéből, és örülhetnek a Traffic Light, valamint a Running Wilde ötletgazdái is. Előbbi egy izraeli sorozat remake-je pár barátról, akik különböző szinten tartanak kapcsolataikban, utóbbi pedig egy romantikus komédia Az ítélet: család-ot jegyző Mitch Hurwitztól, annak kedvelt színészével, Will Arnett-tel.