Búcsúzik a rekorder sorozat

Vágólapra másolva!
Az NBC nem kéri az Esküdt ellenségek huszonegyedik évadját, így az itthon a Hallmarkon látható sorozat beérte a Gunsmoke-ot, de nem előzte meg.
Vágólapra másolva!

A korábbi hírekkel ellentétben az NBC mégsem rendelte meg az Esküdt ellenségek huszonegyedik évadját, amivel a sorozat pedig megelőzhette volna a Gunsmoke-ot a főműsoridőben leghosszabb ideig futó drámai sorozatok versenyében - a rekord beállítása mindenesetre az eddigi húsz évaddal is sikerült, csak épp a rekorddöntésre nem kerül már sor. A kaszáért - a New York magazin kulturális rovata, a Vulture szerint - a sorozat ötletgazdája, Dick Wolf a felelős, aki nem volt hajlandó elfogadni a csatorna csökkentett költségvetésre vonatkozó feltételeit.

Forrás: NBC

Az NBC veterán krimisorozata mellett a Hősök-et is kinyírta, de így sem marad új produkciók nélkül: frissen megrendelt például két jogi sorozatot, az Outlaw-t, illetve a Harry's Law-t - utóbbit az Ügyvédek-et és az Ally Mcbeal-t is jegyző David E. Kelley-től. A Hősök-et pótolhatja a szuperhősös The Cape, emellett pedig jön még a szinglik kalandjait bemutató Love Bites, az összeesküvés-elméletekkel dobálózó The Event, az Outscored című munkahelyi szitkom, valamint a Friends with Benefits, egy húszas éveiben járó baráti társaságról. Jerry Bruckheimer új krimisorozatával, a Chase-szel tér vissza, J. J. Abrams pedig vicces kémhistóriát forgat, Undercovers címmel.