Stohl miatt ideiglenesen leállt a Tűzvonalban forgatása

Vágólapra másolva!
Jelenleg nem forgat a Tűzvonalban stábja, és valamilyen szinten át kell írni a forgatókönyveket Stohl András kiesése miatt.
Vágólapra másolva!

Hábermann Jenő, a sorozat producere az [origo] kérdésére elmondta, hogy jelenleg szünetelnek a Tűzvonalban negyedik évadjának munkálatai, noha úgy volt, hogy május 17-én már új színésszel dolgoznak a karambolt okozó Stohl András helyett. A producer jelenleg külföldön van, de még annyit elárult, hogy a forgatókönyveket is át kell írni. "A többi legyen meglepetés" - tette hozzá.

Mivel - lapunk információi szerint - sem Nagy Ervin, sem Szabó Győző nem tudták vállalni Bordás ezredes szerepét, nagyon valószínű, hogy a karakter nem is kap új arcot, hanem más, a korábbi csapatból ismert figura veszi át a különleges műveleti csoport vezetését. A produkció mindenképp ismert és elismert színészt kívánt szerződtetni Stohl helyett, de a megkeresettek vagy kollegialitás, vagy más, talán egyeztetési okok miatt nem vállalták a munkát, ami annyiban érthető is, hogy Bordás figurája az évek során összenőtt Stohllal, így rizikós lenne beugrani helyére hat rész erejéig.

Stohllal öt-hat epizódnyi anyagot vettek fel április óta, de a hatodik rész fölötti epizódokhoz tartozó, már meglévő jeleneteket újra kell forgatni, tudta meg az [origo]. Mindez azt jelenti, hogy valószínűleg Bordás karaktere eltűnik, a bíróság elé kerülő színészt pedig nem helyettesítik.