Vágólapra másolva!
Az énekesnőként és színésznőként is ismert Vanessa Williams állandó lakója lesz a Lila Akác köznek. Csak akkor olvassa tovább a cikket, ha nem zavarja, hogy előre kiderül néhány részlet.
Vágólapra másolva!

A Született feleségek alkotója, Marc Cherry a TV Guide-dal közölte, hogy az ősszel érkező, hetedik szezonra leszerződtette Vanessa Williamst - a színésznőt legutóbb az Ugly Betty-ben láthattuk (amely most Ki ez a lány? címmel megy a Viasaton), de játszott például a Hannah Montana-filmben, úgy tizenöt éve pedig a Végképp eltörölni-ben. Williams karakteréről egyelőre nem lehet sokat tudni, de az biztos, hogy állandó lakója lesz a Lila Akác köznek, tehát nem csak vendégszereplésről lesz szó.

Cherry azt is elárulta, hogy az új évad jórészt Paul Younggal (Mark Moses) fog foglalkozni, ő áll majd egy sokakat foglalkoztató rejtély középpontjában. Fia, Zach egyelőre nem fog visszatérni, a karakter viszont új feleséget kap - erre a szerepre még keresik a megfelelő színésznőt. Bizonyára érdekes lesz az is, hogy Paul halott felesége, Mary Alice miként narrálja majd az új fejleményeket.