Topmodell, Nagy Ő, House - új sorozatok és régi kedvencek a Viasat3 nyarában

Vágólapra másolva!
Valóságshow-val, életmód-realityvel, tévésorozattal indítja a nyarat a Viasat3. Más tévéken is látható szériák (Médium, Doktor House, Gyilkos számok) ismétlései mellett főképp a nőknek szóló, új tartalomra figyel a csatorna.
Vágólapra másolva!

Június 2-án kezdi el vetítetni a csatorna a Tv2-n már látott Gyilkos számok-at, az első évad, első részétől, a Médium pedig június 7-én a második szezonnal kerül képernyőre. A Wife Swap-hoz hasonló műsort csinált az RTL Klub évekkel ezelőtt, Anyacsavar címen, a Viasat3 viszont az eredeti show negyedik évadját adja június 9-től. A Tim Gunn: Legyen stílusod! második szezonja is magyar premier, akárcsak az amerikai Nagy Ő tizenegyedik évadja.

Júniusban a Smallville és a Jóbarátok is a hetedik, Doktor House pedig a második évaddal lesz látható a csatornán, a Trust Me (a képen) pedig Reklám-barátok címen fut majd június 15-től. Ennek főszereplői Tom Cavanagh és Eric McCormack, a történet pedig egy képzeletbeli, chicagói reklámcégnél játszódik, a főszereplőknek persze a munka mellett magánéleti gondjai is adódnak. Magyar premier lesz egy Alice új élete című sorozat (erről bővebben később), a misztikusabb témákat kedvelőknek pedig a Moonlight-ot, a Holdfény-t kínálja újra a csatorna.

Forrás: [origo]

Júliusban képernyőn lesz a Kincsek a padláson (Cash in the Attic), és a 10 évvel fiatalabb: A kihívás (10 years younger: The Challenge) című műsor. Előbbi a BBC terméke, celebekkel és civilekkel is forogott belőle több rész: arról szól, hogy pénzre vágyó családok beengedik régi házukba az értékbecslőt, a régiségekkel foglalkozó szakembert, aki végigjárja az épületet, esteleges értékek után kutatva - így derül ki, hogy a kacatnak hitt tárgy egy gyűjtőnek sokat ér.

Forrás: --

Magyarországi premierként a nyár közepén indul még a Viasat3-on a Topmodell leszek 12. évadja (a képen), a Lehetetlen küldetés (Wipe Out USA) második, és a Nagy Ő tizenkettedik szezonja.