Foci, ahogy tetszik!

Vágólapra másolva!
Interaktív tévészolgáltatás a labdarúgás szerelmeseinek.
Vágólapra másolva!

A világbajnokság alatt exkluzív foci-vb-tartalmakkal, többször újranézhető mérkőzésekkel, külön díj nélkül várja a labdarúgás szerelmeseit a T-Home vadonatúj IPTV szolgáltatása.

A T-Home legújabb Foci-vb Interaktív alkalmazásával a csapatokról, csoportokról és a helyszínekről hasznos információkat, percre pontos híreket olvashatunk, és folyamatosan frissülő kérdésekre adott válaszokkal, kvízjáték keretében tesztelhetjük tudásunkat a tévé képernyőjén. Távirányító segítségével elolvashatjuk a csoportkörök menetrendjét, ki kivel, mikor és hol játszik, információt kaphatunk az adott csoport aktuális állásáról, továbbá értesítést is kérhetünk a képernyőnkre a mérkőzések kezdetéről.

A meccsekről nem maradhatunk le: az IPTV Videotékájában a világbajnokság végéig ingyen nézhetjük meg a vébé - MTV által közvetített - összes fordulóját, ahányszor csak akarjuk. S mindezt akár HD-minőségben.

Forrás: [origo]

Mindezen túl a Foci-vb Interaktív alkalmazáson elérhető T-Home Góltotó keretében olyan értékes T-Home Digitális Otthon eszközöket lehet nyerni, mint az Xbox 360™ Elite FIFA vb-csomag, a Médiatár 500 és a SONY PRS300 típusú eBook. Mindehhez a mérkőzések végeredményét kell a képernyőn keresztül minél pontosabban megtippelni.

A T-Home az új előfizetőknek most havi 2590 Ft-ért kínál digitális minőségű IPTV szolgáltatást - IPTV Alap csomagban T-Home internet és telefon mellé, egyéves hűségidővel, T-Home-kedvezménnyel, 990 Ft belépési díjjal.

Erre érdemes "rávetődni"!

További részletek pedig a www.t-home.hu-n vagy a T-Pontokban találhatók.

(X)