Riválist kap a született feleség

Vágólapra másolva!
Vanessa Williams énekesnő, színésznő komolyabb szerephez jut a Született feleségek következő évadjában. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja, hogy kiderül előre néhány részlet!
Vágólapra másolva!

Vanessa Williams leigazolt a Született feleségek-hez - a hírt megerősítette Marc Cherry, a sorozat kreátora, ötletgazdája is. A showrunner egyben közölte, hogy nagy csodálója Williams művészetének (nem csak zenél, négy évig játszott az Ugly Betty-ben is), és ennek megfelelően igencsak örül annak, hogy megjelenik a szériában, hogy felkavarja az állóvizet, új fordulatokat hozzon.

Williams karakterét Renee Filmore-Jonesnak hívják majd, és nem egészen ismeretlenként költözik a Lila Akác közbe, mivel Lynette-et (Felicity Huffman) ismerte már korábban, a főiskoláról. Vélhetően kettejük fiatalkori rivalizálása a kertvárosban is folytatódik, és ebbe a kalamajkába belekerül Keith Jones is, Renee férje - erre a szerepre még nem neveztek meg színészt. A TV Guide szerint a pár gyerek nélkül költözik a szomszédságba, a férfi pedig - nem meglepő módon - súlyos titkot hordoz.