Nem lesz könnyű Stohl András tévés visszatérése - olvasóink szerint

Vágólapra másolva!
Közel 14 ezer olvasónk szavazott a tévérovat oldalain: a válaszadók bő harmada szerint Stohl egy-két év múlva újra képernyőn lesz. Százból csak 13 válaszadó véli úgy, hogy az ittasan karambolt okozó színész-műsorvezető szakít a tévézéssel.
Vágólapra másolva!

Az RTL Klub egyik legismertebb képernyősétől nem válik meg könnyen: Stohl András továbbra is kap fizetést a csatornától, és a csatorna őszi, kiemelt fontosságú műsorának számító X-Faktor új műsorvezetőjét, Sebestyén Balázst is ő jelentette be június 16-án, egy videóüzenet formájában. A csatorna tehát aligha akar lemondani végleg a Nemzeti Színház művészéről, aki a legjelentősebb RTL-es show-kat (Való Világ, Csillag születik, Szombat esti láz) vezette a múltban, és egy évtizeden át volt a Reggeli arca.

Az [origo] tévérovatának oldalain közel 14 ezer szavazatot regisztráltunk. Olvasóink közel 36 százaléka úgy véli, hogy Stohl a karambol és bírósági ügye ellenére egy-két éven belül képernyőn lesz, bő 17 százalék pedig úgy gondolja, hogy legalább három év kell a felejtéshez. A válaszadók épp harmada szerint Stohl próbálkozni fog tévéshow-kban, de hiába, képernyős karrierjének vége. Olvasóink mindössze 13,5 százaléka vélekedik úgy, hogy a műsorvezető már lemondott a televíziós karrier folytatásáról, nem vállal eztán szerepet nagyobb, tévés produkcióban.

Stohl András 2010 május 8-án hajnalban okozott balesetet, ittas és kábítószeres állapotban (erről többet itt olvashat). A Blikk információi szerint a karambol súlyos sérültje, a jelenleg is ágyhoz kötött, 77 éves K. Pál hajlik a peren kívüli megegyezésre, amennyiben Stohl fizet neki tízmillió forintot.