I Love Gjoni címmel indul Delhusa párkereső show-ja az RTL Klubon

Vágólapra másolva!
Benkő Dániel után Delhusa Gjon keresi párját az RTL Klubon, reality formátumban. Az I Love Gjoni műsor ősszel kerül képernyőre.
Vágólapra másolva!

Június 24-től látható az RTL Klubon az a jelentkezésre felhívó kisfilm, amelyben Delhusa Gjon keres magának társat, tévés valóságshow formájában. "Hiszek a lélek erejében és a sorsban. Hosszú évek óta vágyom az igazi társra, a mindent elsöprő szerelemre. Idáig vártam rá, de most kézbe veszem a saját sorsom és én keresem meg a nagy Őt" - nyilatkozta patetikusan a zenész.

Az RTL Klub 2009-ben a sokat kritizált, ám mindvégig jó nézetséget szállító Benkő feleséget keres című műsorának folytatásaként küldi képernyőre a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben már sokat szerepeltetett, így valóságshow-ban nem kezdő dalnokot. A csatorna sokáig az Edit feleséget keres című trash realityt tervezgette, ám nem akadt elég képernyőképes jelentkező, és a vezetőség is megorrolt a hűtlen asszonyra, így Delhusa kapott saját műsort.



Pontos kezdési időpont nincs, az [origo] kérdésére csak annyit mondtak az RTL sajtóosztályán, hogy az őszi rajt a biztos. Akárcsak Benkő műsorát, Delhusa Gjon realityjét is valószínűleg nyáron veszik fel.