A nyári sorozatok legszebb színésznői

Vágólapra másolva!
Nyáron sem maradunk új tévésorozatok nélkül, így új sztárokban sem lesz hiány: az itthon, illetve az Egyesült Államokban ezekben a hónapokban debütáló szériákban számos csinos nő is feltűnik, akik bármelyike a tévénéző férfiak kedvencévé válhat. Íme a friss produkciók nyolc legvonzóbb színésznője, persze szubjektíven válogatva.
Vágólapra másolva!

Nina Dobrev

A Vámpírnaplók üdvöskéje, akit június 25-től a magyar közönség is láthat a képernyőn. A színésznő az LJane Smith könyvei alapján készült sorozatban egy középiskolás lányt játszik, aki beleszeret egy vámpírba, ám kapcsolatukat a fiú kiléte mellett az sem könnyíti meg, hogy a srácnak van egy gonosz bátyja. A széria húzóneve a Lost Boone-ja, vagyis Ian Somerhalder, de a férfiaknak bizonyára inkább Dobreven akad meg a szeme, akit ezelőtt az Eleventh Hour-ben, illetve A Degrassi gimi-ben láthattunk.

--------------------------------------

Stana Katic

Az RTL Klubra júliusban érkező Castle-ben játssza Kate Beckett nyomozónőt, aki már a sorozat elején kapcsolatba kerül a címszereplő íróval, Richard Castle-lel - egy olyan ügyben vizsgálódik ugyanis, amely nagyban emlékeztet a szerző által már megírt halálesetre. A színésznőt korábban olyan rangos sorozatokban láthattuk vendégszerepelni, mint a Miami helyszínelők, a Hősök, a 24 vagy a Vészhelyzet.

--------------------------------------

Lisa Marcos

Szintén egy nyomozót alakít, csak épp az itthon egy hete bemutatott Hetedik érzék-ben, ahol a különleges képességekkel rendelkező főhős, egy gondolatolvasó mentős segíti a munkáját. A kanadai színésznőt hazájában viszonylag sokat foglalkoztatják, legutóbb például a Flashpoint-ban vállalt komolyabb tévés szerepet.

--------------------------------------

Sophie Winkleman

Lord Frederick Windsornak, a kenti herceg fiának a felesége, aki a képernyőn is játszotta már királyi család tagját, a Buckingham Palota mindennapjait bemutató The Palace-ban. A Peep Show-ban is látott színésznő jelenleg a 100 Questions című szitkomban szerepel: egy olyan lányt alakít, akinek egy társkereső irodábanszáz kérdésre kell válaszolnia - a válaszok megadásakor pedig mindig előtör belőle valamilyen emlék.

--------------------------------------

Piper Perabo

A Sakáltanyá-ban megismert színésznő első komolyabb tévés szerepét kapta a Covent Affairs-ben: itt egy fiatal lányt játszik, aki épphogy elkezdte a kiképzést a CIA-nál, szokatlan módon máris terepre küldik - a döntés persze nem véletlen, a vezetőség élénken érdeklődik exbarátja iránt. Perabót korábban láthattuk a Doktor House vagy az Esküdt Ellenségek: Bűnös szándék egy-egy epizódjában is.

--------------------------------------

Jenny Wade

A Reaper - Démonirtók Ninája, aki újabban a Good Guys-ban segíti a címbeli rendőrpáros (Bradley Whitford és Tom Hanks fia, Colin) munkáját. Korábban olyan szériákban vendégszerepelt, mint például a Halottnak a csók vagy a New York-i helyszínelők.

--------------------------------------

Lucy Hale

A Pretty Little Liars mindjárt négy széplánnyal szolgál, akik mindannyian fellélegeznek, amikor ötödik társuk eltűnik, hisz ő volt az, aki tudott minden mocskos titkukról - addig lehetnek azonban csak nyugodtak, míg el nem kezdenek titokzatos leveleket kapni. Troian Avery Bellisario, Ashley Benson és Holly Marie Combs ellenében személyes kedvencünk Lucy Hale, aki korábban a Bionic Woman-ben és a Privileged-ben dobogtatta meg a férfiszíveket.

--------------------------------------

Virginia Madsen

1961-es születésű színésznő, fénykorát a nyolcvanas években élte, Oscar-díjra viszont a 2004-es Kerülőutak-ért jelölték. Több epizód erejéig láthattuk A simlis és a szendé-ben, a Frasier, a dumagép-ben, valamint a Monk, a flúgos nyomozó-ban; jelenleg a Scoundrels-ben alakít egy feleséget, aki férje bebörtönzése után megpróbálja jó útra téríteni a több bűnözőt is felvonultató családot.