Liptai is esélyes Megasztár-műsorvezetőnek

Vágólapra másolva!
Az [origo] tévérovatában tízezernél többen szavaztak arra, ki legyen a Megasztár másik műsorvezetője, Till Attila mellett: Liptai Claudia kapta a legtöbb voksot. A Bors úgy tudja, hogy a Mokka műsorvezetője lesz a befutó.
Vágólapra másolva!

Heteken át kereste Till Attila párját a Tv2 a Megasztár műsorvezetői posztjára: korábban Görög Zita és Szekeres Nóra tűnt fel a műsorban, de a csatorna castingon megnézte Gregor Bernadettet és Szabó Zsófit is. A Bors információi szerint azonban a munkát már Liptai Claudia kapta, aki a Mr. és Mrs-ben már volt Tilla párja, sőt, 2002-ben is együtt vezették a Big Brother-t. A lap információját a Tv2 sajtóosztálya nem erősítette meg, de a csatorna általunk megkérdezett dolgozói szerint a rutinos párosnak jó esélyei vannak, mivel egy sok százmilliós, kiemelt fontosságú műsorfolyamban aligha próbálnak ki rutintalan vagy alig ismert női műsorvezetőt.

tv2

Az [origo] tévérovatának szavazásán 10 800 fölött van a voksok száma, olvasóink 21,8 százaléka szerint a Mokka műsorvezetője kapja a tehetségkutatót. A válaszadók 14 százaléka szerint újfent Szekeres Nóra, 13 százalék szerint Ada viszi majd a zenés valóságshow-t. Igen kevés voksot kapott Piringer Patrícia, aki a Megatánc-ot vezette a Tv2-n.