Milliókat keres a balhés realitysztár

Vágólapra másolva!
Mike Sorrentino, az itthon is látható Jersey Shore szereplője év végére már ötmillió dollárt tárol majd bankszámláján - holott egy éve még senki nem ismerte.
Vágólapra másolva!

Továbbra is egy felkapott realityvel lehet leggyorsabban karriert csinálni és sok pénzt keresni a tévéiparban: a magyar Music Tv-n is látható Jersey Shore egyik szereplője, a már 175 ezer Twitter-követővel rendelkező Mike "The Situation" Sorrentino 2010 végére legalább ötmillió dolláros vagyonnal rendelkezik majd, pedig egy éve még teljesen ismeretlen volt a médiában - írja a Hollywood Reporter.

Mivel az MTV-nek hét éve nem volt olyan jó nézettsége az USA-ban, mint a Jersey Shore-ral, nem volt kérdés, hogy harmadik évadot is akar a csatorna a valóságshow-ból. Hosszas alkudozások után Sorrentino 60 ezer dollár körüli összeget kap majd epizódonként, de emellett további 15-50 ezer dolláros bónusz üti markát részenként, amennyiben megfelelő a nézettség, és részt vesz a realityhez kapcsolódó műsorokban, eseményeken.

A szponzorok által kedvelt The Situation, aki többször feltűnt Jimmy Kimmel, Jay Leno és David Letterman műsoraiban, nem csak tévés bevételekkel rendelkezik: könyvet adott ki, rappel, vodkát reklámoz és fitneszvideót is piacra dobott. Sorozatban is szerepel majd, de legutóbb hiába hívta a Dr. Csont stábja, a szerződése miatt nem mehetett, noha csak egy hamar likvidált áldozat lett volna.