Visszatér A széf, indul a Tv2 napi párkeresője

Vágólapra másolva!
Augusztus 30-án változik a két legnézettebb magyar tévécsatorna esti műsorrendje: az RTL Klubon újra lesz A széf, a Tv2 pedig Kozsóval indítja az Édesnégyes című párkeresőt.
Vágólapra másolva!

Augusztus 30-án indul a Tv2 új párkereső realityje, az Édesnégyes, amelynek első főszereplője Kozsó: hódítására leszerződött nők igyekeznek elvarázsolni őt az első négy adásban, pénteken pedig az énekes látja vendégül a kiválasztottat (a képen két próbálkozó). Az RTL Klub is forgatott párkereső valóságshow-t, az I love Gjoni rajtja későbbre várható.

tv2

Képek itt!

Ugyancsak ma változik az RTL hétköznap esti műsorrendje, visszatér A széf. A műsor eredetije Take It Or Leave It címen Nagy-Britanniában került adásba, ott viszonylag népszerűnek számított, máshol azonban nem vált túl kelendővé - Magyarországon viszont igen jó nézettséggel ment, 2007-es startja óta. "Kicsit kvíz, kicsit talkshow, van benne dráma, kijönnek az érzelmek. Nem minden műsorban van ekkora játéktere a műsorvezetőnek. Voltak emlékezetes adások, például mikor valaki dobókockával dobta ki, melyik széfet nyissa... és nyert. Vagy amikor valaki azért játszott, hogy elutazhasson a pénzből őssejtbeültetésre. Volt is sírás, mikor sikerült" - nyilatkozta korábban az [origo]-nak a műsorvezető, Sebestyén Balázs.