Joshi Bharat a kispadon kezdi az őszt

Vágólapra másolva!
Bár a FEM3 csatornán fel-feltűnik szeptemberben, a Tv2-n ősszel aligha lesz látható Joshi Bharat - még igencsak képlékeny állapotban lévő - műsora. Az egykori bábművész szerint fontos a folytonosság, és ezúttal nem szeretné, ha az ORTT helyére lépő Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság kivetnivalót találna műsorában.
Vágólapra másolva!

Joshi Bharat az ORTT figyelmét többször is felkeltő talkshow-jával 2010 tavaszára kivégezte, nyugdíjba küldte a hosszú éveken át nézettségben verhetetlen Móniká-t, így a csatornánál mindenképpen számítanak rá. Mivel a Tv2-n megszűnt Jakupcsek Gabriella esti talkshow-ja, Liptai Claudia esti, beszélgetős műsora is a múlté, és ezen a területen hiány van a nagy kereskedelmi tévéknél, az indai sorselemző ilyesféle műsort kaphat.

"Sokszor mondták a vezetők, hogy számítanak rám: jó szellemiségű, tanulságos műsort szeretnék. Komolyan dolgozunk, azon vagyunk, hogy minél hamarabb képernyőn legyek. Felveszünk valamit, megnézzük, javítjuk folyamatosan. Tanultunk a múltból, hasznosítjuk a tanulságokat. Szeretnék olyat csinálni, ami megfelel a törvényi elvárásoknak, és közel áll a lényemhez. Szeretném, ha folytonosság lenne, de mégse olyan legyen, mint a korábbi műsorom volt: több ötlet van, a formát, az arányokat keressük" - válaszolta az [origo] kérdésre.

A Tv2 sajtóosztálya megerősítette, hogy Joshi Bharat nem ül tétlenül, részt vesz a produkció előkészítő fázisában - de hogy mikor kerülhet képernyőre, azt még nem döntötték el.

Joshi Bharat tehát várhatóan a Tv2-n lesz majd (Várdy Zoltán vezérigazgató legalábbis ezt jelezte egy interjúban), talán télen, de addig a csatornához tartozó, női nézőkre fókuszáló FEM3 tévén látható Boszorkánykonyha című műsorban, rovatában életvezetési tanácsokat ad ismert és civil embereknek. Először szerdán, szeptember 1-jén lesz képernyőn.