Táncosokat keres az X-Faktor

Vágólapra másolva!
A tévéshow-hoz táncos fiatalokat keres az RTL Klub: olyanok jelentkezésében bíznak, akik könnyen elérhetők, ha szükség van rájuk Budapesten.
Vágólapra másolva!

16 évnél idősebb, táncban képzett, színpadi tapasztalattal rendelkező fiatalokat keres az RTL Klub, a múlt szombaton indult X-Faktor élő adásaiban lesz szükség rájuk a közeljövőben. A csatornának olyan táncosok kellenek, akik december végéig szabaddá tudják tenni magukat, és meg tudnak jelenni a budapesti próbákon és előadásokon. A válogatás szeptember 19-én, reggel 9-től lesz, regisztrálni pedig itt lehet, szeptember 16-án éjfélig.



A napokban a Tárki Zrt. végzett közvélemény-kutatást a két tehetségkutató fogadtatásáról, ebből pedig kiderült, hogy a tévézők az X-Faktor-t átlagosan 3,54-re osztályozták, a Megasztár-t pedig 3,28-ra. Az RTL-es show fellépőit a kutatásba bevont nézők átlagosan 3,22-re osztályozták, a Tv2-es tehetségkutató versenyzőit pedig 2,88-ra: a helyzetet kissé bonyolítja, hogy kevesen látták mindkét show-t, mivel ugyanazon időpontban futottak, augusztus 28-án.

Érdekes vagy pocsék tévéműsort, reklámot látott? Kérdése, aggodalma, sztorija van? Írja meg nekünk!